Wie zijn wij?

De partner van al uw projecten

Franfinance, een 100% dochteronderneming van Société Générale, een organisatie gespecialiseerd in persoonlijk consumentenkrediet, biedt een scala aan leningen tegen aantrekkelijke tarieven om u te helpen bij het financieren van al uw projecten: werk, decoratie, auto of persoonlijk, evenals een scala aan aanvullende verzekeringen.

Een partnerbedrijf zijn betekent zijn klanten ondersteunen op elk moment van hun leven en hen de hoogste kwaliteit bieden. Het garandeert duidelijke en snelle reacties op elk verzoek. Het betekent een team hebben echte kredietspecialisten, permanent bijgeschoold. Een verantwoordelijke kredietmaatschappij zijn, betekent ook de strengste controles aanvaarden. We zetten ons ervoor in.

ONEFINAES is toegewijd aan uw kant

Wij adviseren u om onmiddellijk aan uw financieringsbehoeften te voldoen en oplossingen te vinden voor elk moment van het leven:

 • Voltooi snel een essentiële aankoop
 • Kies een product uit een hoger bereik
 • Combineer meerdere aankopen zonder te wachten
 • Omgaan met het onverwachte

U profiteert ook van een persoonlijke en dagelijkse opvolging en onze adviseurs kunnen op elk moment uw situatie inventariseren om uw leningen te regelen en aan te passen:

 • Terugbetalingen versnellen of onderbreken
 • Maandelijkse betalingen herplannen
 • Combineer meerdere credits
 • Herschik elke situatie of pas elke situatie aan

Bovendien, als u al klant bent, kunt u profiteren van speciale aanbiedingen die exclusief voor u zijn gereserveerd. Al deze diensten zijn live en permanent beschikbaar via internet of op onze Franfil-voiceserver.

ONEFINAES zet zich in voor een onberispelijke servicekwaliteit

De kwaliteit van de dienstverlening is onze nummer 1 prioriteit en onze 80 adviseurs zorgen met name voor elk verzoek:

 • We zijn toegewijd om altijd te reageren op de vraag van de klant.
 • We doen er alles aan om duidelijke en nauwkeurige antwoorden te geven.
 • We zijn toegewijd om de competentie van elke adviseur te garanderen.

ONEFINAES respecteert zijn verplichtingen

Om een ​​constant hoog niveau van vereisten te handhaven, ontwikkelen we drie gebieden van permanente controle:
De voortdurende en permanente opleiding van medewerkers die echte specialisten zijn in persoonlijke leningen, altijd vooroplopend bij nieuwe producten.
Regelmatige tevredenheidsenquêtes om de duurzaamheid van de kwaliteit van de dienstverlening van jaar tot jaar te garanderen. Aldus ligt de algemene tevredenheidsindex gedurende meerdere jaren altijd boven de 8 op 10 en meer dan 80% van de ondervraagden zou ons aanbevelen als kredietmaatschappij.

ONEFINAES geeft zichzelf dus de middelen om zijn verplichtingen na te komen om zijn klanten het beste te bieden.

Contact


Uw tevredenheid is onze prioriteit

Wij stellen de tevredenheid van onze klanten tot onze prioriteit. Door rekening te houden met hun gevoelens en hun comfort, kunnen we het beste beantwoorden aan hun persoonlijke behoeften, de essentie van ons beroep.

Ons doel is om advies op maat te geven volgens het profiel en de projecten van onze klanten. We laten ons leiden door beschikbaarheid, aandacht, professionele strengheid en expertise ten aanzien van van onze klanten.

Financiën
Zakelijk
Investering

Neem contact met ons op

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u begrip wenst met betrekking tot onze diensten. U wordt onmiddellijk opgevangen door onze adviesdienst.